30 χρoνια BTL

Με 30 χρόνια συνεχούς καινοτομίας, η BTL ανήκει στους μεγαλύτερους κατασκευαστές αισθητικού εξοπλισμού παγκοσμίως με απευθείας γραφεία σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Με 30 χρόνια συνεχούς καινοτομίας, η BTL Aesthetics ανήκει στους μεγαλύτερους κατασκευαστές ιατρικών συστημάτων τελευταίας τεχνολογίας με εξειδίκευση σε αισθητική, αισθητική δερματολογία, πλαστική χειρουργική και αισθητική γυναικολογία παγκοσμίως με απευθείας γραφεία σε περισσότερες από 70 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η εταιρεία αναπτύσσει και κατασκευάζει ένα χαρτοφυλάκιο αναγνωρισμένων προϊόντων, με ξεκάθαρο στόχο να είναι ο ηγέτης της αγοράς στη μη επεμβατική διαμόρφωση σώματος και προσώπου.

Τα τελευταία 30 χρόνια, η ομάδα έρευνας και ανάπτυξης μας διευρύνθηκε σημαντικά φέρνοντας καινοτομίες που χρησιμοποιούνται σε πολλές ιατρικές ειδικότητες. Αυτά τα χρόνια ανάπτυξης οδήγησαν σε μια σειρά από διπλώματα ευρεσιτεχνίας και παγκόσμιες πιστοποίησεις (FDA, Medical CE) που χορηγήθηκαν και βοήθησαν στο να διευρυνθεί η ποικιλία των υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης που μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή των ασθενών.

Με αυτόν τον τρόπο φέραμε την επανάσταση στον τρόπο προσφοράς των πιο προηγμένων μη επεμβατικών λύσεων για το σώμα και το πρόσωπο εκατομμυρίων ασθενών παγκοσμιως.
Βρίσκεστε λοιπόν στη σωστή ιστοσελίδα και θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε για την επιχείρηση και το ιατρείο σας.

Ιστορια

Η καινοτόμος προσέγγισή μας και το επιχειρηματικό πνεύμα ανοίγματος μας εδώ και 30 χρόνια.

1993

Η BTL Ιδρύθηκε

1994

Η BTL κατασκευάζει το πρώτο της EMS

2003

DIATHERMY RF για φυσιοθερεπεία

2008

EXILIS RF για το δέρμα

2011

Έναρξη έρευνας ηλεκτρομαγνητικών τεχνολογιών

2016

EXILIS ULTRA

2017

EMSELLA

2018

EMSCULPT

2019

EMTONE

2020

CORE TO FLOOR

2022

EDGE APPLICATORS

2023

EMFACE